Tafeltennis in coronatijd

In 2020 is er een periode niet getafeltennist, vervolgens is er buiten gespeeld en vanaf 1 juli weer ‘gewoon’ binnen. In september werden er ook weer wedstrijden gespeeld. Vanaf 14 oktober weer geen wedstrijden en aangepast trainen voor 18+. Per 15 december ging de binnensport helaas weer volledig op slot en dat is ondertussen nog steeds zo. Op deze pagina een overzicht van protocollen van verenigingen, nieuwsberichten en andere corona gerelateerde zaken.

Onderstaande verenigingen hebben (naast het protocol voor trainingen) een speciaal coronaprotocol voor de wedstrijden:

De opgestelde protocollen worden op deze pagina verzameld. Verenigingen die wel een protocol hebben, maar dat nog niet op deze pagina staat dienen hiervoor contact op te nemen met de afdelingsondersteuner.

Nieuwsberichten

In verband met corona zijn onderstaande berichten op de website van de NTTB afdeling Limburg verschenen:

 


2020 tot nu toe … 

Buiten tafeltennissen

In de periode van 11 mei tot en met 30 juni hebben volop verenigingen buiten getafeltennist en andere activiteiten opzet. Een flinke inspanning van de verenigingen, maar ook een echte meerwaarde voor de vereniging.

 

Per 1 juli gingen de verenigingen weer naar binnen. Wellicht dat er toch wat activiteiten buiten blijven plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan de warming-up. Zeker als er binnen met centercourts gewerkt wordt is het een prima optie om de warming-up (deels) buiten te doen.

 

Binnen tafeltennissen

Met ingang van 1 juli mocht er weer binnen getafeltennist worden. Veel verenigingen hebben dit meteen actief en enthousiast opgepakt. Meerdere verenigingen hebben de hele zomervakantie doorgespeeld.