50plus: Oldstars, ViTTO en verenigingsaanbod

vitaal bewegen en tafeltennis 

Tafeltennis kan prima tot op hoge leeftijd gespeeld worden. Naast ‘puur’ tafeltennis voor 50+ richten we ons ook op vitaal bewegen voor ouderen in combinatie met tafeltennis.

Om als vereniging actief aan de slag te gaan met de werving van sporters/tafeltennissers in de doelgroep 50+ zijn er diverse producten ontwikkeld:

  • Oldstars tafeltennis (ontwikkeld door de NTTB), alsmede clinics door Bettine Vriesekoop
  • ViTTO (aangepast concept specifiek voor en door de regio Limburg)

Met ViTTO hebben we in Limburg een compleet en laagdrempelig programma (inclusief wervingsflyer, poster en lesprogramma). Meer informatie over ViTTO is te lezen in het pdf document onderaan deze pagina.

Naast bovenstaande wervingsprogramma’s is er ook volop (bestaand) aanbod bij veel verenigingen in Limburg. Diverse verenigingen spelen daarbij ook wedstrijden tegen andere verenigingen. Wil jou vereniging daar ook aan meedoen? Neem contact op met de afdelingsondersteuner.

Meer informatie over Oldstars Tafeltennis en clinics door Bettine Vriesekoop is te lezen en te zien op de landelijke website van de NTTB.

Verschillen

  • Bij ViTTO en Oldstars ligt het accent op vitaliteit en bewegen, in combinatie met tafeltennis. Hieraan nemen vaak 50 plussers deel die nog nooit of heel lang geleden getafeltennist hebben.
  • Bij het het reguliere verenigingsaanbod staat tafeltennis centraal. Hierbij tafeltennissen velen al geruime tijd.

 

Relevante documenten