Tafeltennis in coronatijd

Er zijn veel zaken niet mogelijk in de coronatijd. Op deze pagina is er vooral aandacht voor wat er wel mogelijk is.

Buiten tafeltennissen

In de periode van 11 mei tot en met 30 juni hebben volop verenigingen buiten getafeltennist en andere activiteiten opzet. Een flinke inspanning van de verenigingen, maar ook een echte meerwaarde voor de vereniging.

Per 1 juli gaan de verenigingen weer naar binnen. Wellicht dat er toch wat activiteiten buiten blijven plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan de warming-up. Zeker als er binnen met centercourts gewerkt wordt is het een prima optie om de warming-up (deels) buiten te doen.

Binnen tafeltennissen

Met ingang van 1 juli mag er naar verwachting weer binnen getafeltennist worden. Van veel verenigingen komen er signalen dat ze dat ook meteen per 1 juli willen. Ook zijn er volop verenigingen, die tijdens de zomervakantie door willen spelen. Meer informatie over de voorwaarden om vanaf 1 juli binnen te kunnen tafeltennissen is terug te vinden in de nieuwsberichten omtrent corona. Zie hieronder.

De opgestelde protocollen, promotiematerialen en ervaringen van inmiddels gestarte verenigingen worden verzameld en kunnen (deels) ook door andere verengingen gebruikt worden.

Hulp nodig bij het opstarten? neem contact op met de afdelingsondersteuner.

Nieuwsberichten

In verband met corona zijn onderstaande berichten op de website van de NTTB afdeling Limburg verschenen: