Wij zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste bondsraadsleden, kom jij ons versterken?

 

WAT WORDT ER VAN JE VERWACHT?

Aanwezigheid op de vergaderingen. Dat zijn er 3 per jaar.

Aanwezigheid bij de ledenparticipatiebijeenkomst in jouw kieskring

Bereidheid om vergaderingen voor te bereiden middels lezen van de stukken

Aanspreekbaar zijn voor de verenigingen in jouw kieskring

 

NB alle praktische vragen die een vereniging kan hebben worden opgelost door de accountmanager van de NTTB, het aantal vragen van verenigingen dat dan nog overblijft is zeer beperkt).

 

Toelichting: Het is planbaar vrijwilligerswerk. Je weet de data waarop je verwacht wordt ver van te voren. Alle noodzakelijke stukken om je voor te bereiden worden voor je gemaakt. Je hoeft alleen maar zelf te lezen en een mening te vormen.

 

KAN IK HET?

Het allerbelangrijkste is dat je enthousiasme hebt om tafeltennis verder te helpen.

Een (beetje) bestuurlijke ervaring is wel een pré en het helpt ook als je een beetje bekend bent met hoe tafeltennis werkt. Twijfel je op dit punt, wees niet te bang. Jouw nieuwe collega’s helpen je graag om wegwijste worden in de Bondsraad. Je zalverbaasd zijn hoe snel je het oppikt.

 

HOEVEEL TIJD KOST HET?

De vergaderingen zelf duren meestal 3 tot 4uur en worden afgesloten met een (niet verplichte) gezamenlijke lunch om ook met elkaar in contact te blijven. Je weet de data ruim van tevoren.

Voor de voorbereiding ben je meestal een uurtje of 2-3 kwijt om de stukken te lezen en jeeen mening te vormen. Je krijgt ruim van te voren stukken. Je kunt jouw voorbereidingstijd plannen op het moment dat het jou past. De ledenparticipatie is 1 avond per jaar. Je wordt gekozen voor een periode van 3 jaar

 

GA IK HET LEUK VINDEN?

Wij als bondsraadsleden hebben er plezier in, halen er energie uit en dat brengen we graag op je over. De NTTB kan niet zonder Bondsraad functioneren, dus je doet iets wat er toe doet.

Het is anders dan lid zijn van het bestuur van een vereniging. Daar ben je vaak uitvoerder van je eigen goede ideeën. In de Bondsraad zijn we veelmeer de toezichthouder. Dat is even wennen maar ook wel heel lekker om een mening te mogen hebben, zonder dat je ook gelijk die mening zelf in praktijk mag gaan uitvoeren. Je ziet de NTTB van een heel andere kant dan vanuit de vereniging. Dat maakt het veelzijdig en leuk om te doen

 

doevendans@tafeltennis.nl

06-10334638

 

misjaheller@tafeltennis.nl

06-53745788