Arno, bijna 11 jaar lid van onze vereniging en 60 jaar oud, is er niet meer.

Dinsdagavond tijdens de trainingsavond kwam het vreselijke nieuws dat Arno op dinsdagmorgen overleden is. Dit kan toch eigenlijk niet.

 

WANT?

  • Wie gaat nu onder de douche een aria zingen?
  • Wie vertelt moppen aan de lopende band?
  • Wie kan ons alles vertellen over treinreizen in heel Europa?
  • Wie zegt als er weer eens over de prestaties van Roda of Ajax gepocht wordt dat er maar twee echte voetbalteams in Nederland zijn? Feijenoord 1 en Feijenoord 2!!
  • Wie gaat weer uit z’n dak op het moment dat A Whiter Shade of Pale gespeeld wordt?
  • Wie gaat nu met Nico in discussie over de muziek en weet zoveel van muziek, artiesten en hun nummers.

 

In die 11 jaar die hij lid was hebben we met de regelmaat van de klok van Arno mogen genieten. Op het moment dat iemand aan de bar een mop vertelde kon je er zeker van zijn dat Arno ook een mop wist. En kwam weer iemand met een mop dan antwoordde Arno weer met een van zijn moppen. Als speler voelde Arno zich helemaal thuis op het 6e team en keek hij er naar uit om binnenkort weer zijn partijtje mee te spelen. Ook zijn vervroegde pensioen was regelmatig onderwerp van gesprek omdat hij daar naar uitkeek.

Als er binnen de vereniging de vraag kwam voor vrijwilligerswerk dan kon je er op rekenen dat Arno zich aanmeldde. Ook al was Arno soms een tijdje wat stiller omdat hij niet lekker in z’n vel zat, zijn bijzonder gevoel van humor verloor hij nooit.

 

Arno we zullen je missen.

Thei Geurts

TTV Brunssum