Informatie over toernooien

De opstart van de toernooien is in volle gang, maar ook enigszins vertraag. Middels dit bericht willen we een ieder op de hoogte brengen van de stand van zaken met betrekking tot toernooien die vanuit de afdeling Limburg worden georganiseerd.

  • Jeugd Challenge
  • Limburgse Jeugdmasters
  • Limburgse Kampioenschappen

Jeugd Challenge

De (voorlopige) data zijn gepland en de uitnodiging wordt op 15 oktober naar de verenigingen verstuurd.

  • 2021: 7 november en 12 december
  • 2022: 30 januari, 3 en 24 april

Op 7 november wordt er in Swalmen gespeeld. (Als er erg veel inschrijvingen zijn komt er nog een locatie in Zuid-Limburg bij.)

Limburgse Jeugdmasters

Het lukt vooralsnog niet om een locatie te vinden voor o.a. de ronde in november. Hier is de organisatie nog druk mee bezig. Zodra de locaties vastgelegd zijn zal de uitnodiging naar de verenigingen verstuurd worden en zal de informatie ook online terug te vinden zijn. Rond 20 oktober verwachten we de uitnodiging naar de verenigingen te kunnen sturen. Dan zal ook de ‘oude website’ http://www.limburgse-jeugdmasters.nl overgaan naar de website van de NTTB afdeling Limburg.

Limburgse Kampioenschappen

Deze worden gehouden op 15 en 16 januari 2022 in Panningen. De senioren spelen op zaterdag en de jeugd speelt op zondag.

De uitnodigingen zullen eind oktober verstuurd worden.

(Helaas is het niet mogelijk gebleken om de LK 2021 nog in het najaar in te halen.)

 

 

De voorronde van de Nationale Jeugdmeerkampen is op 3 oktober verspeeld in Schimmert en Sevenum. Op 17 oktober wordt in Geleen de plaatsingsronde gespeeld.