Veel prijswinnaars tijdens voorronde Nationale Jeugdmeerkampen afdeling Limburg

Zondag 3 oktober werden de voorrondes NJM gespeeld. In Sevenum traden de jongens O11, O13 en O15 en meisjes O11 aan. In Schimmert speelden de jongens O17. In alle categorieën waren er prijzen te winnen. Daarnaast ging het natuurlijk ook op ’tickets’ voor de plaatsingsronde op 17 oktober.

Bij de jongens O13 plaatsten Bram van Lierop, Tren Walter, Teun Joosten (allen Red Stars, Melvin Hanssen (Kluis) en Finn Groetelaers (SETA) zich voor de plaatsingsronde. Bij de jongens O15 waren dit Milan van den Beuken, Louis Leijsten (beide SETA), Lars Clephas, Jop van Lierop (beide Red Stars), Cas Noteborn (Brunssum), Jip Dol en Renger Slabbers (beide Destatec). De plaatsbewijzen bij de jongens O17 gingen naar Finn Vroomen (Brunsssum), Robbie Kengen, Jonah Erkens (beide Falco) en Vincent Steegh (TTC).

De jongens en meisjes O11 speelden een gezamenlijke poule. Voor hen gold de voorronde meteen als plaatsingsronde. Bij de jongens gingen de twee rechtplaatsen voor de landelijke kwartfinale naar Jari van Gameren (Red Stars) en Pim Noteborn (Brunssum). Bij de meisjes ging Joes Slakhorst (Quick ’72/Schimmert) er met het ene beschikbaar ’ticket’ vandoor.

De volledige uitslag is te bekijken op toernooi.nl.

Zondag 17 oktober vindt de plaatsingsronde voor de jongens en meisjes O13, O15, O17 en O19 plaats in Geleen, aanvang 10.00 uur.

Indeling en (live) uitslagen via toernooi.nl