Beste toernooileiders van de verenigingen,

Na het succesvolle LJM Zomertoernooi op 3 juni 2023, organiseren we op zondag 29 oktober 2023 het LJM Herfsttoernooi. Daarnaast is de planning om 25 of 26 mei 2024 nog een voorjaarseditie te organiseren en hopen we op 13 en 14 januari 2024 het LK te organiseren voor senioren en junioren.

We hopen natuurlijk dat veel jeugdleden zich ook voor dit Herfsttoernooi aanmelden, zodat we in verschillende klassen gespeeld kan worden. Indeling zal plaatsvinden op rating waarbij iedereen zoveel mogelijk wedstrijden kan spelen tegen zijn of haar eigen niveau!

Daarnaast organiseren we deze dag ook een Startersevent aan de startende jeugdleden (die nog geen wedstrijden kunnen spelen) en/of aankomende jeugdleden. Deze kinderen hoeven nog geen lid te zijn van de NTTB. Tafeltennisoefeningen en wedstrijden wisselen elkaar af (Table Stars). Hier kan de jeugd kennis maken met elkaar en een leuke tafeltennisdag beleven vol activiteiten! Het Startersevent duurt van 10.00-14.00 uur.
Voor de iets oudere startende jeugd, die wel al wedstrijden kunnen spelen maar dit nog niet eerder hebben gedaan, maken we bij voldoende aanmeldingen een aparte klasse.
Dus, informeer de jeugdleden en ouders, meld je aan en kom op 29 oktober naar Swalmen!
We hopen jullie te begroeten bij de LJM Herfsttoernooi van 2023!
• Waar: Sporthal Swalmen, Peelveldlaan 40 te Swalmen
• Wanneer: Zondag 29 oktober van 10:00 tot 16.00 uur
• Wie: Startende jeugd tot en met O23
• Inschrijfformulier mailen naar: Secretariaat@Limburgse-Jeugdmasters.nl
• Inschrijvingen dienen uiterlijk 1 oktober naar het bovenstaande mailadres gestuurd te worden.

Hebben jullie vragen, suggesties of wensen, dan horen we dat graag van jullie!

Namens alle leden van de Werkgroep LJM!