Nationale TOP tafeltennis is op zondag 11 juni te gast bij Sporttak Platform Tafeltennis Limburg te Weert bij de strijd om de ‘Limburg Cup Tafeltennis 2023’.

Met deelname van Nederlands kampioen Barry Berben en de runner up Kas van Oost, beiden uit Wessem. Zij nemen het op tegen de collega spelers in het Nederlands team Gabrielius Camara, Laurens Tromer en Milo de Boer.
Aangevuld door 4 zeer sterke buitenlandse spelers:

  • Cedric Meissner, spelend voor Saarbrücken in de 1e Bundesliga!
  • Lucas Bosbach, uitkomend in de 2e BL, beiden uit Duitsland en de
  • Franse toppers Benjamin Fruchart en
  • Bastien du Pont

Rino Alberts uit Limburg, spelend in België, is de 10e speler.

Het Sporttak Platform Tafeltennis Limburg (SPTL) ontwikkeld vele activiteiten in de provincie Limburg, voor jong en oud, voor tafeltennis breedtesport en voor para-sporters en 55+ doelgroepen via de Old Stars projecten.

Nu is het de beurt aan de toppers om te laten zien hoe fascinerend en prachtig de tafeltennissport is. Dit is een unieke kans om te genieten van hoogstaand tafeltennis in Limburg. We gaan het zien hoe de Nederlandse toppers (waarvan Barry en Kas uit Limburg), zich weren tegen internationale sterke spelers.

De wedstrijden vangen aan om 10.00 uur. De spelers zijn van 9.00 uur actief te zien in de voorbereiding, het voorstellen van de spelers is om 9.45 uur.
Locatie speelzaal: Sporthal Aan De Bron, Maaslandlaan 3 in Weert.

De toegang is gratis.

Zorg dat jij erbij bent. Neem de leden van jullie vereniging mee om te genieten van deze prachtige sport. Leden, bestuur, trainers, para-sporters, speelsters en spelers, jong en oud, liefhebbers van de tafeltennissport, iedereen is welkom.

Tot 11 juni 2023 in Weert !

Namens de organisatie, Han Gootzen
Coördinator Sporttak Platform Tafeltennis Limburg
Voor meer informatie: neem contact op met Han Gootzen, coördinator SPTL. gootzen@tafeltennis.nl