Beste bestuurders, trainers, commissieleden van TT-verenigingen in Limburg en

betrokkenen bij de tafeltennissport,

 

De komende weken vinden er in Limburg 2 fantastische tafeltennis evenementen plaats.

 

Op 21 mei aanstaande vindt het Congres Sporttak Platform Tafeltennis Limburg (SPTL) plaats.

Er wordt dan kort teruggekeken naar de activiteiten in 2022 en vooral vooruitgeblikt naar de toekomst. Aanvang vanaf 12.00 uur met een lopende lunch. Het programma start om 13.00 uur.

Heel bijzonder is dat wij ‘hoog bezoek’ krijgen van gastspreker Erik Scherder, neuropsycholoog die een inspirerende lezing zal geven over de werkingen van het brein in relatie tot de tafeltennissport.

Daarnaast zal het Ouderenfonds een korte inleiding verzorgen over hoe belangrijk bewegen, sporten is voor 55+’ers. En ook de link leggen naar het Old Stars programma van de NTTB.

Bettine Vriesekoop zal op 21 mei een Old Stars clinic verzorgen.

De Limburgse top dames Emma van der Zanden en Karlijn van Lierop spelen een tafeltennis demonstratie,

En de RTN Limburg talenten een training volgen.

En de Para’s zullen  actief deelnemen aan het programma.

Om 10.00 uur, de opening van de dag, start de ledenparticipatie bijeenkomst waar alle TT-verenigingen in Limburg kenbaar kunnen maken waar de behoeften zijn aan ondersteuning door de NTTB.

De bestuurders van alle TT-verenigingen in Limburg zijn hierbij van harte welkom.

De Bondsraadleden namens Limburg, Remie Vliex en Wido Engelen zijn ook aanwezig als ook een HB-lid en leden van de directie van de NTTB.

Ik ben als tafeltennisvereniging aanwezig en laat mijn stem gelden. De NTTB is er voor jullie!

Aanmelden kan via :     limburg@tafeltennis.nl

Locatie is sporthal ‘Aan De Bron’, Maaslandlaan 3 te Weert. Aanvang 10.00 uur voor de ledenparticipatie bijeenkomst en vanaf 12.00 uur het congres SPTL 2023.

 

Ook zal op 11 Juni een sportief Top Tafeltennis Event plaatsvinden strijdend om de Limburg Cup. 10 Top genodigden spelers gaan strijden om de grote Beker!

De volgende spelers gaan o.a. strijden om de hoofdprijs:

Nederlands kampioen Barry Berben, runner-up Kas van Oost, oud Nederlands kampioen Laurens Tromer, leden Nederlands team Gabrielius Camara, Milo de Boer, Zwitsers international Mauro Scharrer spelend in de Eredivisie, Cedric Meissner, spelen in 1e BundesLiga Duitsland en Lucas Bosbach spelend in de 2e BL en Bastien du Pont uit Frankrijk.

Er zal gespeeld worden in twee 5-kampen en daarna kruisfinales met de nummers 1 en 2 van elke poule. De finale bepaald wie er met de Limburg Cup naar huis gaat.

 

Locatie op 11 juni is sporthal ‘Aan De Bron’, Maaslandlaan 3 te Weert. Aanvang 10.00 uur.

 

De officiële uitnodiging volgt nog.

 

Met vriendelijke groet,

Han Gootzen