Op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 augustus was het 31e Andro Kids Open toernooi in Dusseldorf. Een internationaal tafeltennistoernooi voor de jeugd. Het toernooi vond plaats in het Tafeltenniscentrum van Borrusia Dusseldorf. In 3 zalen spelen meer dan 600 kinderen 3 dagen lang wedstrijden. Dubbelspel en enkelspel.

Het toernooi start op vrijdag met de poulewedstrijden dubbel. Op zaterdagmorgen zijn de vervolgwedstrijden dubbel. In de middag wordt begonnen aan de poulewedstrijden van het enkelspel, in sommige klassen gevolgd door enkele vervolgronden van het KO systeem. Op zondag wordt er verder gespeeld in het enkelspel. Na de gespeelde finales is er een grote prijsuitreiking. Met niet alleen mooie medailles en bekers en oorkondes, maar ook mooie  ‘Sachpreisen’ voor alle winnaars.

 

Dit jaar deden 7 deelnemers van het RTN Limburg mee.  Drie meiden, Dido, Anne-Fleur en Joes. En 4 jongens, Jens, Daan, Kenji en Ties. Maar liefst 6 van de 7 deelnemers behaalden het hoofdtoernooi in hun enkelspelklasse.  Twee keer werd de kwartfinale bereikt en  1 maal achtste finale. En  in het dubbelspel werd door de jongste deelneemster van RTN Limburg het podium bereikt. Een fantastische 3e plaats.

Anita Slakhorst