Geachte trainers,

Op donderdag 15 augustus organiseert Tafeltennis Talent Ontwikkeling (TTO) Limburg de jaarlijkse zomer trainingsstage voor aangesloten talenten uit de provincie.

Op donderdag 15 augustus vindt tevens tijdens de trainingsstage een ‘Train de Trainer’ bijscholing plaats. Voor deze bijeenkomst worden aangesloten trainers uit de provincie Limburg uitgenodigd.

Deze gratis bijscholing heeft een praktisch karakter met kennisoverdracht als doel. Tijdens deze ‘Train de Trainer’ bijeenkomst willen we jullie op een laagdrempelige manier inspireren en meenemen in hoe te corrigeren/stimuleren met het oog op de basis van tafeltennis bij de (jongste) jeugd. De avond wordt geleid door Remi Beelen en Marnik Gommers.

Het thema van de avond is ‘Corrigeren en stimuleren vanuit de basis’ waarbij de volgende onderdelen aan bod komen:

  1. Theoretisch gedeelte
  2. Praktisch gedeelte in de zaal met spelers welke de trainingsstage volgen.

Via deze weg willen wij u van harte uitnodigen om aanwezig te zijn bij deze ‘Train de Trainer’  op donderdag 15 augustus  om 19.00 uur.  Locatie is tafeltenniscentrum Wessem (Kloosterlaan 6B Wessem).

Wij verzoeken u tijdig, uiterlijk maandag 12 augustus, kenbaar te maken of u aanwezig bent. Inschrijven dient te gebeuren via tto@nttblimburg.nl

Graag zien we u dan!

 

Met sportieve groet,

Marnik Gommers en Remi Beelen
Tafeltennis Talent Ontwikkeling Limburg