Keuze opzet seniorencompetitie

Afgelopen weken hebben alle verenigingen uit de afdeling Limburg kunnen reageren op de voorstellen m.b.t. de seniorencompetitie op zaterdag in het najaar 2020. Gesteund door de feedback is er gekozen om in het najaar opnieuw in te delen. (Voorstel 2)

Aanmelden teams en speelzaal voor play-off wedstrijden

De teams (zowel jeugd als senioren) kunnen ondertussen aangemeld worden in NAS. De clubs moeten de teams voor 1 juli 2020 aangemeld hebben. Daarnaast kunnen / moeten de verenigingen ook de speellocatie aanbieden voor play-off wedstrijden.

Richtlijnen competitie

De competitierichtlijnen zijn ook bekend gemaakt. We vragen speciale aandacht voor de richtlijnen m.b.t. de ELO-rating voor de aanmelding en indeling van de teams.

 

Zie verder 2020-06-03 mededelingen competitieleider en 2020-06-01 richtlijnen competitie afdeling Limburg versie 25.

Alle mededelingen en richtlijnen en regelgeving m.b.t. de competitie in de afdeling Limburg zijn terug te vinden op de pagina afdelingscompetitie NTTB en onderliggende subpagina’s.

In alle informatie gaan we er vooralsnog vanuit dat we in september kunnen starten. Hierbij zijn de ontwikkelingen rondom de coronabestrijding natuurlijk leidend. De afdeling denkt hierbij in mogelijkheden, niet in onmogelijkheden.