mededelingen competitieleider m.b.t. corona en DWF + invalverboden

Beste clubs en spelers,

In de bijlage vinden jullie enkele aandachtspunten voor de start van de competitie en een lijst van invalverboden voor de senioren.

De reguliere competitie bij de senioren loopt tot en met zaterdag 7 november. Direct daarna zal het programma van de play-offs en de degradatiepoule bekend worden gemaakt.

In de 1e klasse A is nog één wijziging aangebracht. Red Stars 6 is vanwege blessures teruggetrokken en samengevoegd met Red Stars 4. Daardoor speelt TTC 3 vier thuisduels en Sittard 4 slechts twee. Omdat recht te trekken wordt de wedstrijd TTC 3 – Sittard 4 op 12 september in de zaal van Sittard gespeeld. Datzelfde geldt voor Red Stars 4 en Vijlen’72 1, ook die wedstrijd wordt omgedraaid en op 7 november in Vijlen gespeeld. De wedstrijd Destatec 1 – Red Stars 4 is daardoor verplaatst van 7 november naar 12 september!

Een fijn, spannend en gezonde competitie gewenst!

Groet,

Frank Moonen, ACL

 

update 17-9-2020: aangepaste overzicht invalverboden.


mededelingen m.b.t. corona

invalverboden senioren

Alle mededelingen en richtlijnen en regelgeving m.b.t. de competitie in de afdeling Limburg zijn terug te vinden op de pagina afdelingscompetitie NTTB en onderliggende subpagina’s.