De vernieuwde Toernooileiding 3 opleiding gaat in mei/juni van start met online bijeenkomsten! Meld je nu aan en leer alles over de organisatie en de uitvoering van één- of meerdaagse tafeltennis toernooien!

Toernooileider 3
Een Toernooileider 3 geeft leiding bij de organisatie en de uitvoering van één- of meerdaagse toernooien op een groot aantal tafels. Het deelnemersveld bestaat uit diverse categorieën spelers, senioren en jeugd, van alle klassen binnen de NTTB en deelnemers uit het buitenland, zogenaamde O-toernooien. Kenmerkend aan toernooi op dit niveau zijn afdelingskampioenschappen en de afdelingsrondes voor de Nationale Jeugd Meerkampen.

Als eindverantwoordelijke voor alle zaken betreffende de organisatie, mensen, materialen en financiën ben je als Toernooileider 3 het aanspreekpunt en weet je waarover je met de Bondsvertegenwoordiger moet communiceren. Daarnaast kan een Toernooileider 3 een belangrijke assisterende rol vervullen tijdens nationale evenementen onder verantwoordelijkheid van een Toernooileider 4.

Deelnemen
De opleiding gaat door bij voldoende aanmeldingen en kost €195,00.
Interesse? Schrijf je in via het formulier of neem contact op voor meer informatie via opleidingen@tafeltennis.nl.