Workshop Lang Leve de Sportouder

De workshop Lang Leve de Sportouder wordt jaarlijks georganiseerd in de afdeling Limburg.

‘Lang leve de sportouder’ is een workshop ontwikkeld door NOC*NSF voor ouders waarvan hun kind net is gaan sporten of die nog maar kort bij de sport betrokken zijn.

Deze workshop wordt namens de Tafeltennisbond gegeven door een trainer/ouder die uit het tafeltennis komt en zodoende een grote meerwaarde heeft voor de aanwezigen. In één avond krijgen deze ouders handvatten over wat er gebruikelijk is in het tafeltennis, maar zeker ook wat je beter wel of niet kunt doen met sportende kinderen.

Het gaat erom dat de kinderen zo veel mogelijk plezier beleven aan de sport. Het is een gezellige en leerzame bijeenkomst waarbij vooral ook veel met elkaar gedaan wordt. Een mooie kans om ouders nog meer te betrekken bij onze sport.

inschrijven

De inschrijving is mogelijk nadat de locatie en datum definitief zijn bepaald.

Aanmelden gastvereniginng

Momenteel zijn we op zoek naar een vereniging die als gastvereniging wil fungeren. Verenigingen kunnen dit kenbaar maken.

 

Vervolg …

Als vervolg op de workshop Lang Leve de Sportouder kunnen de deelnemers een tweede bijeenkomst bijwonen. Met de tweede bijeenkomst is dan TT-1 voltooid! Na de workshop LLDSO wordt dit geïnventariseerd.

LLDSO wordt jaarlijks op meerdere locaties in de afdeling aangeboden zodat de reisafstand beperkt is. (Dit is uiteraard afhankelijk van het aantal aanmeldingen)