Tafeltennisvereniging Bijmaat houdt tot en met 3 augustus een tafeltennistoernooi in de wijken in Huizen. De wedstrijden in de plaats zijn buiten op de stenen tafeltennistafels die er staan.

“Door het gebruik van de zeven tafels in parken of bij kleine speeltuinen hopen wij, dat de tafels ook voor de tafeltennissport gebruikt gaan worden”, liet Peter Struiksma van de club weten in een interview met Nieuwsblad voor Huizen.

Zeven tafels
Er staan in totaal zeven stenen tafeltennistafels in Huizen in verschillende parken en speeltuintjes. De club hoopt dat de tafels vaker gebruikt worden door de organisatie van het tafeltennistoernooi. Een hartstikke leuk idee van TTV Bijmaat! De aanvangstijden is op elke locatie 10.00 uur voor jeugd van 7 tot en met 12 jaar; eerst spelen ze ‘Rond de Tafel’ en vervolgens een toernooi. Het toernooi voor jeugd van 13 tot en met 17 jaar start om 14.00 uur. Volwassenen beginnen om 19.00 uur. Voor batjes en balletjes wordt gezorgd. Bekijk hier alle informatie en de data van de toernooien. 

Gratis spelen
En wat ook mooi is: Gedurende de zomervakantie kan iedereen gratis oefenen in de zaal van Bijmaat aan de Damwand 1 op de dinsdag vanaf 18.30 uur voor jeugd en vanaf 20.00 uur volwassenen.

Iets voor jouw vereniging?
Hopelijk vinden veel enthousiaste deelnemers na hun deelname aan de wijktoernooien de weg naar TTV Bijmaat! En het is natuurlijk hopen dat het lekker weer is op de toernooidagen! Zie jij een soortgelijk toernooi in je eigen woonplaats met jouw club ook wel zitten? Neem contact op met TTV Bijmaat zodat we als verenigingen van elkaar leren, via jeugd@bijmaat.nl.