Marcel Kraa

Gezien de vele personele wijzigingen in diverse functies binnen NTTB Topsport, heeft het Hoofdbestuur de invulling van diverse functies geanalyseerd. In de afgelopen periode hebben een aantal trainers binnen topsport hun taken neergelegd. Li Jiao en Danny Heister zijn als respectievelijk dames en herenbondscoach gestopt, Bettine Vriesekoop is gestopt bij de meisjes kadetten en de overeenkomst met Michel de Boer als jongens junioren coach is contractueel afgelopen Paul Haldan was als Technisch Directeur gestopt in februari 2020.

Na een grondige evaluatie komt het Hoofdbestuur met een nieuw beleid ten aanzien van de verschillende verantwoordelijkheden. De functies van heren – en dames bondscoach en de jeugdbondscoaches worden niet meer vast bezet. Volgens het nieuwe beleid wordt één bondscoach verantwoordelijk voor zowel de volledige meisjes-dames-lijn als voor de volledige jongens-heren-lijn. Gezien hun ervaring, deskundigheid, de relaties met de huidige sporters en om de continuïteit te bewaren zal er echter een start gemaakt worden met twee coaches: Marcel Kraa (meisjes-dames-lijn) en Titus Damsma (jongens-heren-lijn).

Titus Damsa

Technisch directeur
De functie van de Technisch Directeur vervalt en wordt door Directeur Achim Sialino overgenomen. Marcel Kraa blijft cöordinator Sporttechnische Zaken. De verantwoordelijke bondscoaches en cöordinator worden beleidsmatig vanuit het hoofdbestuur en uitvoerend door de Directeur aangestuurd. Binnen de afdeling para-tafeltennis zijn er geen personele veranderingen.

De coaches gaan per geslacht de gehele leeftijdslijn van RTC, kadetten en junioren naar senioren aansturen en als contactpersoon optreden. Tot en met zomer 2021 blijft Titus Damsma verantwoordelijk voor het RTC voor zowel de jongens als meisjes. Marcel Kraa en Titus Damsma zijn dan ook de juiste contactpersonen vanaf heden.

Zie ook de pagina Topsport van de NTTB.